Actualitate

Ambasadorul Franţei, Philippe Gustin, vine în vizită la Cluj

<p><strong>Ambasadorul Franţei la Bucureşti, Philippe Gustin, va efectua vizite de lucru în oraşele Dej, Bistriţa şi Cluj-Napoca, în zilele de 4 şi 5 aprilie.</strong></p>


Potrivit unui comunicat al Ambasadei Franţei în România transmis, miercuri, AGERPRES, diplomatul francez va participa, joi, la Festivalul Naţional de Teatru Francofon pentru Elevi - 'Franthousiasme' - care se va desfăşura în oraşul Dej.

Vineri, 5 aprilie, ambasadorul Philippe Gustin se va întâlni, în cursul dimineţii, cu prefectul judeţului Bistriţa-Năsăud, Ioan Ţintean, preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan, primarul municipiului Bistriţa, Ovidiu Teodor Creţu, precum şi cu reprezentanţi ai instituţiilor de învăţământ care promovează studiul limbii franceze.

În aceeaşi zi, Philippe Gustin se va deplasa la Cluj-Napoca pentru a participa la o reuniune cu reprezentanţi ai mediului de afaceri, elevi şi profesori, în cadrul programului naţional 'Şcoala altfel - Să ştii mai multe, să fii mai bun!'.

Totodată, diplomatul francez se va întâlni cu rectorul Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca, prof. univ. dr. Aurel Vlaicu, şi va participa la celebrarea unui deceniu de activitate a societăţii franceze 'Energom' din Cluj-Napoca, specializată în producţia de tablouri electrice, de automatizare şi de distribuţie, precum şi în servicii de automatizare.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter