Actualitate

Cele mai harnice asociaţii de proprietari din Cluj vor primi bani de la Primărie

<p><strong><img src="documente/stories/2013/04_aprilie/03/04-curatenie.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Asociaţiile de proprietari sunt provocate, din nou, de Primăria Cluj-Napoca la concursul de curăţenie generală care se desfăşura anual până în 2009. Asociaţiile cele mai harnice vor fi răsplătite cu premii în bani. </strong></p>

 


Concursul se va desfăşura în perioada mai-iunie, timp în care asociaţiile proprietari trebuie să facă curăţenie în zonele verzi din preajma blocurilor, în locurile de parcare, etc. Premiul I va avea valoarea de 2.000 de lei și va fi acordat pentru 20 de asociații de proprietari, premiul II va avea valoarea de 1.500 de lei şi se va da pentru 20 de asociații, premiul III va fi de 1.000 de lei şi va fi acordat pentru 40 de asociații. Primăria va răsplăti 50 de asociaţii şi cu menţiuni în valoare de 500 lei fiecare.

Primarul Emil Boc a precizat clar că banii nu vor putea fi folosiţi pentru chermeze. „Acești bani nu vor putea fi utilizați pentru chefuri și chermeze, ci doar pentru plata unor servicii legate de întreținerea spațiilor verzi, a parcării, a punctului gospodăresc. E un program care va dinamiza asociațiile de proprietari și le va scoate din amorțire”, a declarat Boc.


Această competiţie s-a desfăşurat din 2004 până în 2009.

abonare newsletter