Actualitate

UPDATE Ghinion de hoţ: a intrat în sediul Primăriei din Gilău dar nu a putut sparge seiful

<p><strong>Sediul Primăriei din Gilău a fost spart în noaptea de marţi spre miercuri. Hoţul nu a luat cu el nimic pentru că nu a putut sparge seiful. Potrivit primarului Dumitru Sfârlea, hoţul a fost „un amator”. </strong></p>

 


„A intrat un hoţ în casierie dar nu a putut să fure nimic. A fost un hoţ amator. Un geam a reuşit să-l spargă. Nu a luat niciun ban, chiar ieri casieriţa a dus banii la Trezorerie, 80.000 de lei. În seif au rămas puţini bani, dar nu a reuşit să-l deschidă. Incidentul a avut loc dimineaţa la ora 5. Am făcut descoperirea în această dimineaţă la ora 8 când m-am prezentat la serviciu”, a spus Sfârlea.

Potrivit acestuia, a fost anunţată Poliţia, care s-a deplasat la faţa locului cu o echipă de criminalişti care au ridicat amprente.


UPDATE 19:13

„Am fost sesizaţi despre acest incident în această dimineaţă. Cel în cauză urmează să fie cercetat pentru tentativă la infracţiunea de furt calificat. A pătruns în interiorul clădirii Primăriei Gilău dar nu a furat nimic”, a precizat Anca Sidonia Bolba, purtător de cuvânt la IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter