Actualitate

Accident grav între Dej și Beclean

<p><strong>O femeie a murit, iar alte două persoane au fost rănite uşor, luni dimineaţă, după ce microbuzul în care se aflau a fost implicat într-un accident rutier pe DN 17, în judeţul Bistriţa-Năsăud, maşina răsturnându-se în afara şoselei, peste gardul unui imobil. </strong></p>

 


Accidentul s-a petrecut în jurul orei 5.00, în localitatea bistriţeană Ciceu Mihăieşti, după ce şoferul unui microbuz în care se mai aflau două persoane a pierdut controlul volanului, iar maşina a intrat pe contrasens şi s-a răsturnat peste gardul unui imobil.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud Crin Sîrb a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că accidentul s-a petrecut pe fondul oboselii şoferului, care este din Republica Moldova.


"Pe fondul oboselii, şoferul a pierdut controlul microbuzului, care a intrat pe contrasens, a ieşit în afara părţii carosabile şi a rămas suspendat peste gardul unui imobil", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, Crin Sîrb.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Marius Rus, a declarat că echipajele de intervenţie care au ajuns la faţa locului au găsit două persoane, un bărbat şi o femeie, care ieşiseră din maşină, şi o altă femeie de 63 de ani, rămasă încarcerată.


"Femeia se afla în stop cardio-respirator. În ciuda manevrelor de resuscitare, care au durat aproape o oră, ea nu a putut fi salvată”, a spus Rus.

Cele două persoane - şoferul şi o femeie - care au reuşit să coboare din maşină au fost rănite uşor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter