Actualitate

95 de mașini, implicate într-un șir de accidente în lanț

<p><strong>Trei persoane au murit şi alte 25 au fost rănite duminică într-un şir de accidente în lanţ în care au fost implicate nu mai puţin de 95 de autovehicule. Coliziunile s-au petrecut pe o autostradă din statul american Virginia învăluită într-o ceaţă densă, relatează agenţiile Associated Press, Reuters şi Xinhua.

Problemele au început în jurul orei locale 13:15 în zona Fancy Gap Mountain, suscitând închiderea circulaţiei pe drumul interstatal 77 pe ambele sensuri, potrivit departamentului local al transporturilor. Coliziunile au blocat traficul pe circa 13 kilometri, conform aceleiaşi surse.

Poliţia a precizat că maşinile au fost implicate în 17 ciocniri separate de-a lungul drumului muntos din apropierea graniţei dintre Virginia şi Carolina de Nord.

O purtătoare de cuvânt a poliţiei statale a explicat că starea răniţilor variază şi a subliniat că de-a lungul drumului interstatal există panouri ce îi avertizau pe şoferi în legătură cu pericolul reprezentat de ceaţă. În opinia sa, accidentele s-au produs din cauză că unii şoferi au mers prea repede.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter