Actualitate

ACCIDENT rutier în Câţcău. Patru persoane au ajuns la spital

<h2>UPDATE: ACCIDENT: Patru persoane au fost transportate la spital</h2> <p><strong>„Am fost sesizaţi la ora 13.03 de un accident de circulaţie pe DN1 1C în zona localităţii Câţcău. În accident au fost implicate două autoturisme. Şoferul unui autoturism care circula dinspre Baia Mare spre Dej a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar  din direcţia Dej- Baia Mare. În urma impactului au rezultat patru victime care au fost transportate de urgenţă la Spitalul din Dej. În primă fază circulaţia a fost blocată, dar acuma se circulă normal”, a declarat Anca Sidonia Purdea, purtător de cuvânt la IPJ Cluj. </strong></p>

 


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, la faţa locului au intervenit mai multe ambulanţe, dar şi o autospecială de descarcerare.

„A fost solicitat un echipaj de prim ajutor şi mai multe ambulanţe. La faţa locului am trimis şi un echipaj de descarcerare dar nu a fost necesară intervenţia acestuia”, a precizat Andrei Biriş, purtător de cuvânt la ISU Cluj. Potrivit acestuia, o singură persoană a fost rănită mai grav necesitând îngrijiri medicale de specialitate.


Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unui accident în care au fost implicate două autoturisme, circulaţia auto pe DN1C Cluj Napoca – Dej este blocată pe ambele sensuri, în zona localităţii clujene Câţcău. Patru persoane au fost rănite.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului.

abonare newsletter