Actualitate

Uioreanu Jr, condamnat la ÎNCHISOARE CU SUSPENDARE

<p><strong><img src="documente/stories/2013/03_martie/27/alexandruuioreanum3.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Alexandru Uioreanu, fiul preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, a fost condamnat miercuri de judecătorii Tribunalului Cluj la 2 ani şi 6 luni de închisoare cu suspendare pentru trafic de droguri. </strong></p>

El a fost arestat preventiv în 20 decembrie 2012, alături de doi fraţi, Ferenc Nagy şi Gyongyke. Potrivit procurorilor DIICOT, cei trei ar fi adus droguri din Ungaria şi le-ar fi distribuit prin şcoli.


Potrivit purtătorului de cuvânt al Tribunalului Cluj, Petru Urs, judecătorii l-au condamnat pe Uioreanu Jr. la pedeapsa închisorii de 2 ani şi 6 luni cu suspendare, termenul de încercare fiind de patru ani şi şase luni, timp în care, dacă mai săvârşeşte vreo infracţiune, va trebui să execute în regim de detenţie pedeapsa.

De asemenea, în dosar au mai fost condamnaţi şi fraţii Nagy, care au primit pedepse cu suspendare.


Alexandru Uioreanu a fost ridicat de anchetatori în 19 decembrie 2012, fiind acuzat de trafic de droguri, şi a fost reţinut pentru 24 de ore de către procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Structura Teritorială Cluj. Alexandru Uioreanu a fost arestat, în 20 decembrie, pentru 19 zile, de judecătorii Tribunalului Cluj.

În acest dosar au mai fost arestate două persoane, pentru 29 de zile. Conform procurorilor DIICOT, Alexandru Uioreanu, fiul lui Horea Uioreanu, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, a fost trimis în judecată pentru trafic de droguri de risc în formă continuată şi deţinere de droguri de risc, fără drept, pentru consum propriu, în formă continuată.


Alături de Alexandru Uioreanu au mai fost trimişi în judecată Nagy Ferenc, Nagy Gyongyever, Adrian-Ciprian Tition şi Norbert Borşan, pentru aceleaşi infracţiuni.

Sentinţa de astăzi nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel la Curtea de Apel Cluj.


 


 


Citeşte şi:

UPDATE VIDEO: Fiul preşedintelui CJ Cluj Horea Uioreanu a fost REŢINUT pentru TRAFIC DE DROGURI

Fiul lui Uioreanu, TRIMIS ÎN JUDECATĂ pentru trafic de droguri

 


 

abonare newsletter