Actualitate

Vezi cum va fi vremea în Transilvania până la finalul lunii

<p><strong><img src="documente/stories/2013/03_martie/19/frente_frio.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice şi a precipitaţiilor ce se vor produce în intervalul 18 - 31 martie. </strong></p>

 


În Transilvania, temperaturile medii diurne cresc treptat în primele trei zile, de la o valoare medie de 6 grade Celsius până la 12 grade Celsius în data de 20 martie, apoi scad treptat până la 4 grade Celsius în zilele de 22 şi 23 martie. Din data de 24 martie, temperaturile maxime vor avea o tendinţă de creştere, ajungând până la 12...14 grade Celsius, la sfârşitul intervalului. Mediile temperaturilor minime vor creşte de la -12 grade Celsius la începutul perioadei de prognoză, până la valori uşor pozitive la sfârşit.

Probabilitatea de precipitaţii va fi redusă pe 20, 23 şi 24 martie, dar în restul intervalului se va menţine ridicată. Cantităţile cele mai însemnate se vor înregistra în zilele de 21 şi 22 martie. În intervalul 22 - 23 martie precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter