Actualitate

Adrian Năstase A FOST ELIBERAT din Penitenciarul Jilava

<p><strong><img src="documente/stories/2013/03_martie/18/02-adrian nastase.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Fostul premier Adrian Năstase a fost eliberat luni din Penitenciarul Jilava. "Ne vedem peste câteva zile şi vorbim mai mult", a declarat Adrian Năstase, care a fost aşteptat de fiul său cel mare, Andrei, şi de secretarul general al Consiliului Naţional al PSD, Codrin Ştefănescu.Magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis luni eliberarea condiţionată din penitenciar a fostului premier Adrian Năstase.

Instanţa a respins astfel recursul DNA şi a menţinut o decizie favorabilă fostului premier dată de Judecătoria sectorului 4.


Hotărârea completului de trei judecători a fost luată cu două voturi pentru şi unul împotrivă, fiind ulterior comunicată Penitenciarului Jilava, în vederea întocmirii actelor privind eliberarea condiţionată a lui Adrian Năstase.

Comisia de eliberări condiţionate de la Penitenciarul Jilava a dat aviz pozitiv pe 4 ianuarie în cazul lui Adrian Năstase, constatând că s-a împlinit termenul de o treime din pedeapsă, fiind luate în calcul şi activităţile desfăşurate de fostul prim-ministru, precum şi faptul că acesta a publicat trei cărţi.

Ultimele Stiri
abonare newsletter