Actualitate

UPDATE: ACCIDENT GRAV în GILĂU. Traficul pe DN1 a fost RELUAT

<p><strong>Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unui accident în care au fost implicate un autotren şi un autoturism, DN1 (E60) Cluj-Napoca - Huedin este blocat pe ambele sensuri la kilometrul 493, în zona localităţii clujene Gilău.</strong></p>

Potrivit primelor date primite de la faţa locului, două persoane au fost rănite.

UPDATE ora 13.45: Traficul pe DN1 a fost RELUAT

în judeţul Cluj, traficul rutier pe DN1 a fost reluat în condiţii normale. Drumul a fost blocat în zona localităţii Gilău, din cauza unui accident în care au fost implicate un autotren şi un autoturism.


UPDATE: Şoferul autoutilitarei NU AVEA PERMIS şi era BĂUT

„Accidentul s-a produs pe podul din Gilău. Șoferul unei autoutilitare a efectuat o depășire neregulamentară și a intrat într-un TIR care circula regulamentar pe DN1 E60, în jurul orei 11.30. S-a constat și faptul că șoferul nu posedă permis de conducere, iar în urma testării cu etilotestul a rezultat o alcoolemie în aerul expirat de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat Anca Sidonia Purdea, purtător de cuvânt  la IPJ Cluj.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş, a precizat că la faţa locului au fost găsite două persoane rănite în autoutilitară. „Accidentul a avut loc pe podul din Gilău. Răniții nu au fost încarcerați. Nu ştim starea lor de sănătate, colegii mei sunt încă la locul accidentului. Traficul este îngreunat”.

abonare newsletter