Actualitate

Şeful ISJ Cluj: Am încredere că infractorii care au luat viaţa profesoarei pensionare Maria Cerghizan vor fi prinşi

<p><strong><img src="documente/stories/valentin.jpg" border="0" width="450" height="257" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj, Valentin Cuibus, spune că este şocat de tragedia prin care au trecut două profesoare pensionare - Maria Cerghizan (87 de ani) şi Eugenia Popa (94 ani) din Turda - victime ale unui grup de infractori, şi îşi exprimă încrederea că făptaşii care s-au pretat la agresiuni fizice cauzatoare de moarte în cazul Mariei Cerghizan vor fi descoperiţi şi pedepsiţi.</strong>



Purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal din Turda, Maria Kadar, a precizat, duminică, că profesoara Maria Cerghizan a suferit o comoţie cerebrală gravă în urma violenţelor fizice ale infractorilor, iar specialiştii unităţii medicale din Turda şi cei de la Clinica de Neurochirurgie din Cluj-Napoca nu au mai putut interveni pentru salvarea sa. Sora profesoarei, Eugenia Popa, lovită brutal în zona abdominală, nu a fost internată în spital.

Profesoara pensionară Maria Cerghizan de la Colegiul Naţional 'Mihai Viteazul' din Turda a decedat, miercuri, la Spitalul Municipal din localitate, în urma traumatismului cranio-cerebral suferit în urma loviturilor în cap aplicate de către infractori.

Marţi, 26 februarie, cinci bărbaţi au intrat, în jurul orei 20,30, în casa celor două surori pensionare, care locuiau singure. Infractorii au furat 700 de lei şi obiecte de valoare din casă, apoi le-au bătut cu bestialitate pe cele două femei în vârstă, foste cadre didactice la Colegiul Naţional 'Mihai Viteazul' din Turda.

Poliţia continuă investigaţiile pentru identificarea celor cinci infractori.

Ultimele Stiri
abonare newsletter