Actualitate

Tânărul care a provocat decesul unui bărbat în Centrul istoric al Bucureştiului, arestat

<p><strong><img src="documente/stories/9arestati-600x400.jpg" border="0" width="386" height="257" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Tribunalul Bucureşti l-a arestat pe tânărul care l-a bătut, sâmbătă dimieaţa, pe un fost ofiţer SRI, după ce au plecat dintr-un bar din Centru istoric al Capitalei, anchetatorii susţinând că acuzatul a încercat să-şi tâlhărească victima.

Bărbatul decedat avea 36 de ani şi a fost angajat al Serviciului Român de Informaţii (SRI), susţin surse judiciare. Între el şi agresor a izbucnit o ceartă care a degenerat.

Cei doi au petrecut în acelaşi bar, dar la mese diferite. În momentul în care fostul angajat al SRI a părăsit localul şi agresorul acestuia s-a decis să plece. Cearta dintre ei a izbucnit după ce au ieşit din bar, martorii spunând că victima a fost lovită cu pumnii şi picioarele, însă nimeni nu a intervenit să-i despartă.

Anchetatorii au stabilit că agresorul, care are 20 de ani, a încercat să-l tâlhărească de bani pe fostul angajat SRI, care a ripostat, astfel între cei doi având loc o bătaie.

Bărbatul de 36 de ani a fost găsit căzut sâmbătă, la ora 6.00, pe strada Şelari, din Centrul istoric al Capitalei.

Cazul a fost semnalat la serviciul unic de urgenţă. Medicii au încercat aproximativ o oră să-l resusciteze, în final constatând decesul bărbatului de 36 de ani, al cărui trup a fost dus la Institutul Naţional de Medicină Legală, unde se va stabili dacă moartea a survenit loviturilor primite sau alta a fost cauza.

În urma investigaţiilor, agresorul, în vârstă de 20 de ani, a fost găsit într-o stare avansată de ebrietate. El şi martori ai incidentului au fost duşi la audieri.

În urma interogatoriilor, poliţiştii au stabilit că tânărul a vrut săi ia 70 de lei victimei sale, acuzându-l de tâlhărie urmată de moartea victimei.

Parchetul Capitalei a propus arestarea preventivă, pentru 29 de zile, a agresorului, un judecător al Tribunalului Bucureşti admiţând, duminică, cererea.

Decizia de arestare prevenitvă a lui Ionuţ Albert Secară poate fi contestată la Curtea de Apel Bucureşti.

Ultimele Stiri
abonare newsletter