Actualitate

FOTO, VIDEO: ALPINISTUL utilitar care a CĂZUT de la ETAJUL 6 al căminului ECONOMICA 1 a DECEDAT

<p><img src="documente/stories/2013/03_martie/08/2.jpg" border="0" width="450" height="257" style="float: left; margin-top: 2px; margin-bottom: 2px; margin-left: 5px; margin-right: 5px;" /><strong>În urmă cu câteva minute o persoană  căzut de la etajul 6 al căminului Economica 1 de pe strada Theodor Mihali. </strong></p>

UPDATE 19:12 Persoana căzută de la 20 metri este un alpinist utilitar

Un alpinist utilitar, de 31 de ani, s-a prăbuşit în gol de la 20 de metri, medicii de pe Ambulanţă încercând să-l resuciteze.


“La ora 18:30 am fost sesizaţi că o persoană a căzut de la etajul şase al căminului Economica de pe strada Theodor Mihali. Este vorba despre un tânăr de 31 de ani, alpinist utilitar, care efectua lucrări de curăţenie exterioară la clădirea în cauză. Potrivit ultimelor informaţii sosite de la faţa locului tânărul era resuscitat. Poliţiştii sosiţi la faţa locului efectuează cercetări pentru a stabili exact împrejurările care au dus la acest accident. De asemenea, vom deschide şi o anchetă şi vom sesiza Inspectoratul Teritorial de Muncă Cluj pentru a vedea în ce măsură poate fi încadrat la un accident de muncă”, a precizat Daniel Graur, purtător de cuvânt la IPJ Cluj.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj în acest caz a intervenit un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Cluj.

UPDATE 19:22 Tânărul a suferit un traumatism cranio-cereblar iar acum este in ambulanță

Horia Simu, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Cluj a declarat că tânărul a suferit un traumatism cranio-cerebral grav, iar în momentul în care au intervenit echipajele de la ambulanţă, bărbatul se afla în stop cardio-respirator. În urmă cu câteva minute, victima se afla încă în ambulanţă şi era resuscitat de medici.


UPDATE 21:00 ALPINISTUL utilitar a DECEDAT

Alpinistul utilitar a decedat în urma căzăturii, medicii neputându-i salva viaţa în ciuda eforturilor depuse. Cazul a fost preluat de procurori. Martorii spun că alpinistul nu purta echipament de protecţie, nici măcar o cască.

Alpinistul utilitar în vârstă de 31 de ani a căzut, vineri seară, de la etajul şase, în timp ce curăţa pe exterior geamurile căminului studenţesc.


UPDATE - VIDEO și FOTO: O PERSOANĂ a CĂZUT de la ETAJUL 6 al căminului ECONOMICA 1


abonare newsletter