Actualitate

Regina Elisabeta a II-a îşi va relua luni agenda oficială

<p><img src="documente/stories/2013/03_martie/08/elisabeta 2.jpg" border="0" style="float: left; margin-top: 2px; margin-bottom: 2px; margin-left: 5px; margin-right: 5px;" /><strong>Regina Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord îşi va relua luni agenda oficială, după ce a fost internată la sfârşitul săptămânii trecute pentru o gastroenterită, a informat vineri Palatul Buckingham, transmite EFE.</strong></p>


Suverana, care va împlini luna viitoare 87 de ani, va merge luni la Catedrala Westminster, cu prilejul ceremoniei anuale de Ziua Commonwealth-ului, însoţită de soţul său, ducele de Edinburgh (91 de ani).

Va urma o recepţie la Marlborough House, la care suverana şi-a confirmat participarea, ca şi la manifestări ce vor avea loc miercuri şi joi.

'Regina este ocupată ca întotdeauna', a afirmat un purtător de cuvânt al Palatului, la o săptămână după internarea ei în centrul medical privat King Edward VII din Londra.

Internarea sa fusese decisă ca 'măsură de precauţie', potrivit purtătorilor de cuvânt regali, după ce regina a acuzat probleme stomacale, vineri, care au obligat-o să-şi anuleze o vizită în Ţara Galilor prevăzută pentru weekend. Din cauza gastroenteritei, a fost suspendată agenda reginei pentru întreaga săptămână, inclusiv o vizită oficială la Roma.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter