Actualitate

ŞOCANT: Un fost angajat de la Mechel Câmpia Turzii S-A SINUCIS

<p><strong><img src="documente/stories/2013/03_martie/07/desc 03-07.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Un bărbat în vârstă de 58 de ani, fost angajat al combinatului Mechel Câmpia Turzii, s-a sinucis, foştii colegi ai bărbatului precizând că acesta fusese disponibilizat în 10 februarie şi că a recurs la acest gest din cauza disperării întrucât nu mai avea bani să îşi achite ratele la bănci. </strong></p>

Bărbatul urma să împlinească miercuri 58 de ani. Acesta a fost găsit spânzurat marţi seară, în locuinţa sa.


"Colegul nostru a fost găsit mort aseară, s-a sinucis. Stresul şi momentele grele l-au pus la pământ. Nu ştim dacă a avut şi alte probleme, dar cu siguranţă l-a doborât situaţia de aici", a afirmat Ion Vuţă, unul dintre liderii sindicali de la Mechel Câmpia Turzii.

Un alt fost coleg al bărbatului a spus că acesta avea rate la bănci, pe care nu le mai putea achita în condiţiile în care fusese disponibilizat şi nu îşi primise salariile compensatorii.


"Bărbatul a lucrat ca strungar la laminorul 3 de la Mechel Câmpia Turzii. A fost un muncitor nemaipomenit. Avea două fete şi şi-a pus capăt zilelor pentru că nu mai putea face faţă greutăţilor fionanciare. Zilele trecute a fost somat de bancă să îşi plătească ratele şi nu avea de unde", a spus un fost coleg al bărbatului.

Peste o sută de angajaţi disponibilizaţi de la Mechel Câmpia Turzii protestează, miercuri, pentru a treia zi consecutiv, în faţa combinatului, faţă de neacordarea salariilor compensatorii.



 

Citeşte şi:


Peste 100 de foşti angajaţi Mechel Câmpia Turzii strigă "Noi murim de foame şi Guvernul doarme"

Protest la Mechel: "Afară cu ruşii din ţară!". "Vosganian, haide la noi"


Angajaţii Mechel vor salariile compensatorii până în 4 martie

Doina Pană: Noul ACŢIONAR al Mechel are INTENŢII bune, dar şi CONTURILE BLOCATE


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter