Actualitate

Descoperire MACABRĂ în centrul Clujului: un trecător a găsit un bebeluş avortat

<p><strong>Descoperire macabră în centrul Clujului pe strada Mihail Kogălniceanu. </strong></p>

 


Un clujean a alertat autorităţile după ce a găsit un bebeluş decedat lângă Biblioteca Academiei. Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj un trecător a sunat la 112 în jurul orei 11.00 şi a anunţat că a găsit un copil decedat.
„A fost găsit un bebeluş de sex feminin. Deocamdată nu cunoaştem dacă este vorba de un avorton sau un copil nou născut. Poliţiştii fac cercetări pentru a o identifica pe mamă”, a precizat Anca Sidonia Purdea, purtător de cuvânt la IPJ Cluj.

Potrivit acesteia, copilul era înfăşurat într-o haină şi pus într-o pungă de plastic. Trupul copilului a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru a i se face necropsia şi pentru a se stabili dacă micuţa a fost născută înainte de termen.


Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, este vorba despre o fetiţă care ar fi fost născută în luna a opta de sarcină, cel mai probabil în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, descoperirea fiind făcută de un om al străzii.

Cadavrul a fost dus la Institutul de Medicină Legală Cluj pentru stabilirea exactă a cauzei morţii şi dacă nou-născutul era viu când a fost abandonat.

abonare newsletter