Actualitate

Mafiot italian urmărit internaţional, prins în România

<p><strong><img src="documente/stories/2013/03_martie/01/catuse.jpg" border="0" width="450" height="257" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Un italian în vârstă de 42 de ani, urmărit internaţional sub acuzaţia de apartenenţă la un grup mafiot şi trafic de droguri a fost prins, vineri, la Curtea de Argeş, de către judiciariştii poliţiei municipale, sprijiniţi de ofiţerii DIPI, informează Poliţia Română.

Surse din rândul anchetatorilor au precizat că italianul se numeşte Orazio Magri şi face parte dintr-o organizaţie mafiotă din oraşul sicilian Catania.


"Pe numele bărbatului, autorităţile italiene au introdus o alertă în Sistemul Informatic Schengen, în seara zile de 28 februarie a.c., fiind căutat în vederea arestării şi predării pentru apartenenţă la un grup mafiot şi trafic de droguri", se arată într-un comunicat emis de Poliţia Romnână.

În urma schimbului de date şi informaţii suplimentare prin intermediul Biroului Sirene al Poliţiei Române, suspectul, care folosea o identitate falsă, a fost prins în municipiul Curtea de Argeş.

Ultimele Stiri
abonare newsletter