Actualitate

Mierea care îi place prinţului Charles, la 'Târgul pentru un viitor sănătos' de la Expo Transilvania

<p><strong><img src="documente/stories/2013/03_martie/01/miere.jpg" border="0" width="450" height="257" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) şi Grupul "Viitor Sănătos" invită clujenii la cea de-a III-a ediţie a "Târgului pentru un viitor sănătos", cu produse apicole şi naturiste premium, unelte şi utilaje agricole, care se va desfăşura sâmbătă şi duminică la Expo Transilvania.

Vestiţi apicultori din Transilvania, despre care Prinţul Charles al Regatului Unit al Marii Britanii spune că produc "cea mai bună miere din lume", aflată şi pe masa regală din Londra, vor veni la târg cu delicioasele sortimente de salcâm, tei, polifloră sau din flori de munte.

Alături de ei îşi vor prezenta ofertele de calitate producători de hrană bio, de uleiuri naturale de floarea soarelui, de porumb şi de nucă, de siropuri din fructe şi plante, precum şi de produse cosmetice.

La târg vor fi prezentate, de asemenea, de către producători, importatori şi distribuitori ambalaje, medicamente de uz veterinar şi consumabile.

Evenimentul de la Expo Transilvania vizează şi schimburi de experienţă, promovarea producătorilor locali, dar şi a ofertelor de consultanţă pentru programe finanţate prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR) - instrument creat de Uniunea Europeana pentru implementarea Politicii Agricole Comune (PAC) - şi a ofertelor de credite şi de asigurări agricole.

În cele două zile ale târgului, vizitatorii pot câştiga diverse produse la tombola organizată pentru ei.

abonare newsletter