Actualitate

UPDATE: Alarmă falsă de ameninţare cu BOMBĂ la un centru comercial

<p><strong><img src="documente/stories/2013/03_martie/01/bomba.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Un centru comercial din Timişoara este evacuat, vineri, de către poliţişti, după ce pe numărul de urgenţă 112 a fost primit un apel prin care s-a anunţat amplasarea unei bombe în incinta complexului. </strong></p>

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, Mirela Drăghicioiu, a declarat că o persoană a sunat la 112 şi a anunţat că într-un centru comercial din Timişoara a fost amplasată o bombă.


"Atât clienţii, cât şi comercianţii sunt evacuaţi de poliţişti la această oră, urmând să se facă controlul pirotehnic de către specialişti", a spus Drăghicioiu.

Ea a afirmat că zona va fi cercetată inclusiv cu câini specializaţi.


UPDATE 15:10

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Timiş, Mirela Drăghicioiu, a declarat că alarma cu bombă la centrul comercial din Timişoara a fost falsă, iar dacă va fi găsit cel care a alertat Poliţia riscă să fie amendat.

"S-a terminat controlul la centrul comercial, este vorba despre o alarmă falsă. Cel care a apelat 112, în cazul în care va fi depistat, riscă amendă între 500 şi 1.000 de lei", a spus Drăghicioiu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter