Actualitate

VIDEO: Cum arată PRIMUL HOTEL din lume care are ca tematică URSUL PANDA

<p><strong>Primul hotel din lume care are ca tematică ursul panda a fost deschis luni, în provincia Sichuan din China, interiorul şi exteriorul acestuia fiind bogat ornamentate cu obiecte şi elemente de decor care au legătură cu acest animal-simbol al Chinei.

Ideea acestui hotel a apărut în contextul în care tot mai mulţi turişti din întreaga lume vin să viziteze China, informează China Daily.


"Sper că toţi aceşti urşi panda îi vor ajuta pe oameni să se întoarcă la natură şi să regăsească bucuria simplă şi adevărată", a declarat, pentru China News, managerul hotelului, care se află situat la poalele Muntelui Emei.

Din ce în ce mai mulţi turişti iau cu asalt sanctuarele urşilor panda din provincia chineză Sichuan, unde se află în prezent cea mai mare comunitate de astfel de animale din lume, peste 30%.


Consideraţi un simbol al prieteniei în China, urşii panda sunt o specie protejată prin lege în această ţară. De-a lungul anilor, China a oferit unor ţări în dar urşi panda uriaşi, pentru o mai bună înţelegere pe plan politic, în primul rând, dar şi pe plan cultural şi economic.

Ultimele Stiri
abonare newsletter