Actualitate

Târg caritabil la Transylvania College pentru o fetiţă bolnavă de cancer

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/28/afis targ caritabil.jpg" border="0" width="450" height="257" style="float: left; margin: 2px 5px;" /></strong></p> <p><strong>Mai multe mămici din Cluj se mobilizează şi organizează în această sâmbătă un Târg Caritabil pentru Kaelyn, o fetiţă de 1 an şi 7 luni, care a fost diagnosticată în decembrie cu neuroblastom de gradul 3.</strong></p>

Peste 200 de persoane şi-au anunţat deja prezenţa la târgul caritabil ce va fi organizat sâmbătă pentru micuţa Kaelyn, care va avea nevoie de o intervenţie chirurgicală în Belgia.

Kaelyn a început deja tratamentul cu citostatice, iar dupa două ture de tratament tumoarea s-a micşorat până la 6/4 cm. Micuţa va mai face încă două ture de tratament, iar apoi medicii vor da un verdict în privinţa operaţiei pe care ar trebui să o suporte în Belgia. Costul acesteia este de aproximativ 25.000 de euro.


Astfel, mai multe persoane din comunitatea mămicilor din Cluj de pe Facebook s-au hotărât să facă tot ce le stă în putinţă pentru a aduna cât mai mulţi bani pentru fetiţă. Ele se vor aduna sâmbătă între orele 10-13, la Tranylvania College de pe Strada Băişoara, nr. 2A din Gheorgheni, unde, vor aduce fiecare lucrurile pe care nu le mai folosesc, sau de care nu mai au nevoie, de la  haine, atât de copii, cât şi de adulţi, jucării, şi orice alte obiecte de casă sau curte.

Obiectele vor fi oferite spre vânzare, la preţuri negociabile, desigur, iar banii strânşi vor merge la părinţii fetiţei bolnave, pentru a-i ajuta să strângă suma necesară operaţiei. În plus, lucruşoarele nevândute şi pe care mămicile nu vor să le mai ia acasă, vor fi donate celor 10 familii cu situație materială precară, din Cluj-Napoca și din împrejurimi, pe care grupul clujean de mămici le ajută și le susține.


Târgul nu va avea taxă de intrare, dar va fi organizată o tombolă cu premii, iar în loc de "bilet de intrare" se poate achiziţiona cu 5 lei un bilet la tombolă. Banii strânşi din vânzarea biletelor de tombolă vor ajunge tot la Kaelyn.

De asemenea, clujenii care doresc să o ajute pe micuţă pot dona orice sumă în numărul de cont RO57BRDE130SV45616021300 - titlular Nicoleta Olimpia Apostol.

abonare newsletter