Sport

Jandarmeria Cluj a AMENDAT clubul Universitatea Cluj cu 10.000 de lei

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/28/u cluj - steaua m 10.jpg" border="0" width="450" height="257" style="float: left; margin: 2px 5px;" />În urma vizionării înregistrărilor video efectuate la stadionul „Cluj Arena” cu ocazia desfăşurării partidei de fotbal dintre echipele ,,F.C.Universitatea Cluj” şi ,,F.C. Steaua Bucureşti” din data de 25 februarie, jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca au mai aplicat şi alte sancţiuni.</strong></p>


Clubul F.C. Universitatea Cluj a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10 000 lei pentru faptul că nu a efectuat la intrarea în arena sportivă un control riguros al persoanelor şi bagajelor acestora, având ca scop împiedicarea introducerii în stadion a unor articole pirotehnice, astfel că în sectorul destinat suporterilor echipei gazdă s-au introdus şi folosit articole pirotehnice.

Suporterii H.M.G. de 22 de ani, C.A.T. de 19 ani şi C.I.C. de 28 ani, toţi din Cluj-Napoca, s-au ales cu dosare penale pentru pentru săvârşirea infracţiunii de introducere, deţinere şi distribuire în incinta arenei sportive de articole pirotehnice, indiferent de categorie.

O.A., de 27 de ani din Cluj-Napoca, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 500 lei pentru „aruncarea asupra celorlalţi spectatori, asupra oficialilor sau a jucătorilor, asupra forţelor de ordine sau a personalului de ordine şi siguranţă, asupra bunurilor mobile şi imobile aflate în incinta bazei sportive, precum şi în direcţia suprafeţei de joc cu obiecte de orice fel sau cu substanţe corozive ori care murdăresc”, iar ca sancţiune complementară s-a dispus interzicerea accesului la meciurile de fotbal pe o perioadă de 1 an.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter