Actualitate

Un ELEV a fost ÎNJUNGHIAT în CURTEA ŞCOLII

<p><strong>Un elev de 19 ani de la un liceu din Tulcea a fost înjunghiat cu un cuţit, miercuri, în timpul unei altercaţii produse în curtea şcolii, reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă afirmând că tânărul are o plagă toracică, fiind dus la spital. </strong></p>

 


Incidentul s-a produs în jurul orei 15.30, la Liceul Metalurgic din Tulcea.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Tulcea, Daniela Condrea, a avut loc o altercaţie pe terenul de fotbal al liceului, în urma căreia un elev de 19 ani a fost înjunghiat cu un cuţit.


Conform sursei citate, mai mulţi poliţişti se află la faţa locului pentru cercetări.

Directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea a declarat că elevul are "o plagă toracică sângerândă", fiind transportat cu o ambulanţă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean.


Reprezentantul Serviciului Judeţean de Ambulanţă a precizat că tânărul este în stare stabilă, fiind în afara pericolului.

În ultima perioadă, incidente similare au avut loc şi la Baia Mare şi Târgovişte.


Cel mai grav caz de acest gen s-a petrecut în urmă cu o săptămână la Târgoviste, unde un elev de 15 ani a fost înjunghiat mortal în gât de un tânăr de 18 ani. Tragedia a avut loc pe un gang din apropierea Colegiului Economic "Ion Ghica" din Târgovişte.

Ultimele Stiri
abonare newsletter