Actualitate

Locatarii care locuiesc la bloc şi deţin mai mult de DOI CÂINI sau PISICI vor fi AMENDAȚI

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/27/sleepdogs.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Locatarii blocurilor din Timişoara care deţin mai mult de două animale de companie - câini sau pisici - vor fi amendaţi cu sume între 800 şi 1.000 de lei, a decis, marţi, Consiliul Local, în timp ce timişorenii care locuiesc la casă şi care au mai multe de patru animale de companie vor plăti o taxă.

Consiliul Local Timişoara a votat, marţi, cu 21 de voturi "pentru" şi o abţinere, un proiect de hotărâre prin care persoanele care locuiesc la bloc, în municipiu, şi deţin mai mult de două animale de companie, câini ori pisici, vor fi amendate cu sume cuprinse între 800 şi 1.000 de lei.


În aceeaşi şedinţă s-a stabilit ca timişorenii care locuiesc la casă şi au mai mult de patru animale de companie, câini ori pisici, să plătească o taxă.

Potrivit primarului municipiului Timişoara, Nicolae Robu, nu s-a stabilit valoarea taxei şi la ce interval de timp va fi plătită aceasta.


Hotărârea se referă doar la câini şi pisici şi exclude celelalte animale de companie.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter