Actualitate

Peste 100 de elevi clujeni chiulangii, ridicaţi de poliţişti din baruri. VEZI care sunt liceele de unde se CHIULEŞTE cel mai mult

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/26/desc 02-27.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Poliţiştii clujeni au prins, în barurile de lângă şcoli şi în mall-uri, 142 de elevi care au lipsit de la ore nemotivat, în perioada 3 – 15 februarie.</strong></p>

Cei 142 elevi chiulangii provin din 19 şcoli, iar cei mai mulţi dintre ei, 37, sunt de la Liceul de Coregrafie. Valentin Cuibus, inspectorul şcolar general a afirmat că în cazul elevilor de la Coregrafie a fost o situaţie mai specială deoarece, potrivit orarului, elevii aveau trei ore libere, în intervalul orar 11.00 – 14.00. Astfel, din cei 37 doar 11 au absentat nemotivat de la şcoală. Potrivit conducerii Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Cluj, s-au luat măsuri pentru modificarea orarului elevilor pentru a nu mai avea cele trei ore libere.

Printre „fruntaşii” la absenţe nemotivate se numără Liceul Energetic cu 18 elevi chiulangii, Colegiul Anghel Saligny cu 10 elevi absenţi şi Colegiul de Transporturi cu 11 elevi care au absentat de la şcoală şi au fost prinşi în baruri.


Din cei 142 elevi prinşi în baruri, 14 au fost duşi la secţiile de poliţie pentru amprentare, ei fiind suspecţi de săvârşirea anumitor fapte infracţionale, precum furturi de telefoane mobile.

Ultimele Stiri
abonare newsletter