Actualitate

Cele mai îndemânatice ŞOFERIŢE CLUJENE, invitate să se întreacă într-un concurs AUTO

<p><strong>Reprezentantele sexului frumos sunt invitate să participe la un concurs de îndemânare auto exclusiv feminin.</strong>

Polus Center Cluj, Napoca Rally Academy şi Inspectoratul de Poliţie al judeţului Cluj le-au pregătit o provocare reprezentantelor sexului frumos. Doamnele și domnișoarele, posesoare de permis auto, sunt așteptate la Polus Center, pe 9 martie, să-și demonstreze măiestria în arta șofatului.

 


Competiția constă în parcurgerea contra-cronometru cu autoturismele proprii, în două manșe de concurs, a unui traseu special amenajat și delimitat cu jaloane.

Participantele au șansa de a câștiga cursuri de conducere defensivă oferite de Napoca Rally Academy și multe alte cadouri.


Femeile dornice să participe la acest concurs nu trebuie decât să trimită un email la adresa office@napocarallyacademy.ro, unde vor menționa intervalul orar la care doresc să concureze - 11:30-14:00 sau 15:30-18:00, și categoria permisului de conducere.

Înscrierile au început din data de 25 februarie 2013, în limita a 40 de locuri, iar pentru completarea locurilor până la limita maximă de 70 concurente, se vor face înscrieri în ziua competiției.


Evenimentul va avea loc pe data de 9 martie 2013, în parcarea centrului comercial începând cu ora 10.30.

abonare newsletter