Actualitate

Locuitorii din cartierul Mănăştur rămân miercuri şi joi fără gaz

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/25/eon gaz.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />E ON Gaz Distribuţie a finalizat lucrările de poziţionare a conductei de gaz pe strada Primăverii din municipiul Cluj Napoca, în vederea cuplării tronsonului nou la reţeaua de distribuţie existentă. </strong></p>

Pentru efectuarea primelor operaţiuni de cuplare a tronsonului nou la sistemul de distribuţie, E.ON Gaz va întrerupe alimentarea cu gaze naturale începând cu ora 09.00, pe străzile Primăverii, Peana şi Rucăr, după cum urmează: miercuri, 27 februarie, pentru consumatorii de pe strada Primăverii – zona Calvaria şi strada Răvaşului, şi strazile Peana şi Rucăr; joi, 28 februarie, pentru consumatorii de pe strada Primăverii – între strada Răvaşului şi Bucium.

„Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 18.00. Compania noastră solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute”, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter