Actualitate

Elevul care a murit după Balul îndrăgostiţilor a suferit un infarct miocardic

<p><strong>Medicii de la Institutul de Medicină Legală (IML) din Cluj-Napoca au concluzionat că elevul care a decedat sâmbăta trecută la Balul îndrăgostiţilor din oraşul Huedin a suferit un infarct miocardic. </strong></p>

Potrivit medicilor legişti, tânărul Sergiu Florin Trifu avea probleme cardiace, iar conflicul iscat la petrecerea organizată într-o sală de festivităţi de elevii de la Liceul "Octavian Goga" i-a putut crea o stare emoţională foarte puternică şi care a declanşat infarctul miocardic.

Specialiştii de la IML susţin că sprayul paralizant folosit de o persoană în conflictul grupul de romi care a intrat în sala de petrecere - chiar dacă pentru acest eveniment fusese angajată o firmă de pază - nu a fost cauza decesului elevului de 18 ani.

Bărbatul care a folosit sprayul paralizant, Ioan Horea Morcan de 28 de ani, patron al unei firme de construcţii, a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore sub acuzaţia de ultraj contra bunelor moravuri, ulterior a fost eliberat, dar nu va putea părăsi localitatea timp de 30 de zile.

Elevul Sergiu Florin Trifu a fost transportat, sâmbătă dimineaţa, la Spitalul Orăşenesc din Huedin de un echipaj al Poliţiei, pentru că Ambulanţa a sosit la faţa locului după 20 de minute de la apel. O echipă de cadre medicale a încercat resuscitarea tânărului timp de 30 de minute, dar a fost nevoită să constate decesul. Elevul nu avea semne de violenţă pe corp, nici de iritaţie cu substanţe chimice.

 



 

Citeşte şi:


Tânărul mort la Balul Îndrăgostiţilor de la Huedin ar fi avut probleme cardiace


Tânărul din Huedin care folosit spray paralizant la o petrecere, cercetat în libertate


O persoană reţinută în cazul elevului din Huedin decedat

Tânărul MORT în Huedin nu a fost LOVIT. Inspectoratul Şcolar a declanşat o ANCHETĂ


TRAGEDIE la Huedin: un elev de 18 ani A MURIT după ce i-a fost pulverizat în faţă spray paralizant

 



 

 

abonare newsletter