Actualitate

A mers cu arma în bar, dar a fost săltat de poliţişti

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/25/pistol.jpg" border="0" width="450" height="257" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Poliţiştii clujeni au depistat un tânăr de 20 de ani care s-a afişat duminică noaptea, în faţa unui bar, cu o armă pentru care nu deţinea autorizaţie. Acum este cercetat penal.</strong></p>

 

Duminică noaptea, la ora 03.10, poliţiştii clujeni au fost sesizaţi prin 112 că în faţa unui bar din Cluj-Napoca se află un bărbat cu o armă asupra sa, fără a ameninţa însă pe cineva. Acesta a fost imobilizat de către agenţii de securitate care l-au deposedat de armă, dar bărbatul a reuşit să fugă de la locul faptei. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj, din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că arma este neletală, cu gaze, din categoria celor supuse autorizării, fără a avea muniţie atât în încărcător cât şi pe ţeavă, fiind ridicată în vederea cercetărilor.


Ulterior, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase l-au identificat şi depistat pe Comitet R. de 20 ani, din Cluj-Napoca care este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deținere sau port de armă neletală din categoria celor supuse autorizării fără drept.

Ultimele Stiri
abonare newsletter