Actualitate

O persoană reţinută în cazul elevului din Huedin decedat

<p><strong>Parchetul de pe lângă Judecătoria Huedin efectuează o anchetă în cazul elevului de 18 ani, care a murit sâmbătă dimineaţa, după ce a plecat de la Balul îndrăgostiţilor organizat într-o sală de festivităţi din oraş de către tineri de la Liceul Octavian Goga, iar Judecătoria Huedin a dispus reţinerea unei persoane pentru 24 de ore.</strong></p>

Cercetările procurorilor au relevat că în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 1,15, la Balul Îndrăgostiţilor a avut loc un conflict între un grup de romi, care a intrat la petrecere, chiar dacă sala era supravegheată de agenţi de pază angajaţi, şi Ioan Horea Morcan, de 28 de ani, patron al unei firme de construcţii. Morcan a folosit un spray paralizant contra agresorilor săi.

În acel moment, cei 200 de elevi au intrat în panică şi au părăsit sala. Elevul Sergiu-Florin Trifu nu a fost implicat în conflict şi se afla la aproximativ cinci metri de locul unde Morcan a folosit spray-ul. Sergiu-Florin Trifu a plecat imediat din sală, împreună cu un prieten, dar pe scări i s-a făcut rău.

Potrivit Inspectoratului pentru Poliţie al Judeţului Cluj, „în 23 februarie, ora 1,15, Poliţia Oraşului Huedin a fost sesizată la 112 cu privire la faptul că în faţa unui magazin din localitate se află căzută o persoană de sex masculin, în stare de inconştienţă. Poliţiştii au intervenit la locul indicat şi au stabilit că tânărul se numeşte Trifu Sergiu-Florin, are 18 ani şi este din comuna Călăţele, judeţul Cluj”.

Tânărul a fost transportat la Spitalul Orăşenesc din Huedin. O echipă de cadre medicale a încercat resuscitarea tânărului timp de 30 de minute, dar a fost nevoită să constate decesul. Elevul nu avea semne de violenţă pe corp, nici de iritaţie cu substanţe chimice.

Ioan Horea Morcan este patronul unei firme de construcţii din Huedin şi fiul preotului din localitate. El a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.


 

Citeşte şi:


Tânărul MORT în Huedin nu a fost LOVIT. Inspectoratul Şcolar a declanşat o ANCHETĂ

TRAGEDIE la Huedin: un elev de 18 ani A MURIT după ce i-a fost pulverizat în faţă spray paralizant


Nu s-au descoperit semne de iritaţie chimică sau agresiune în cazul băiatului decedat în Huedin

Ultimele Stiri
abonare newsletter