Actualitate

Elena Băsescu: sunt însărcinată în 7 săptămâni. Îmi doresc sarcină uşoară şi un bebeluş sănătos

<p><strong>Fiica cea mică a şefului statului, europarlamentarul PDL Elena Băsescu, a declarat, sâmbătă, că este însărcinată în 7 săptămâni şi că nu s-a gândit încă la un nume pentru copil.

Elena Băsescu îşi doreşte ca bebeluşul să fie foarte sănătos, precizând că este foarte precaută, pentru a diminua riscurile unei sarcini oprite în evoluţie. „Îmi doresc o sarcină uşoară, exact ca să-mi pot continua şi activitatea de la Bruxelles”, a spus europarlamentarul PDL, înaintea şedinţei CNC al PDL.


Conform Mediafax, ea a răspuns la toate întrebările pe această temă, arătând că nu ştie încă dacă va avea fată sau băiat, deoarece sarcina are în jur de 7 săptămâni. „E mult prea devreme, sarcina are în jur de o lună şi jumătate - şapte săptămâni, este mult prea devreme şi, oricum, până la trei luni îmi doresc să fiu foarte precaută pentru a diminua riscurile unei sarcini oprite în evoluţie şi cred că mă înţelegeţi şi dumneavoastră”, a afirmat Elena Băsescu.

Fiica preşedintelui a menţionat că ea crede foarte mult în superstiţiile potrivit cărora nu este bine să cumperi hăinuţe pentru bebeluş înainte de naşterea acestuia.


Întrebată dacă s-a gândit la nume, Elena Băsescu a răspuns: „Nu, e mult prea devreme şi nu cred că este aici locul potrivit pentru a da declaraţii”.

Potrivit sursei citate, ea a precizat că îşi doreşte un bebeluş foarte sănătos şi că nu s-a gândit dacă ar prefera să fie fată sau băiat.

Ultimele Stiri
abonare newsletter