Actualitate

Sile şi Nuţu Cămătaru reţinuţi de DIICOT, alături de alţi lideri ai Cămătarilor şi Sportivilor

<p><strong>Liderii grupărilor Cămătarilor şi Sportivilor şi locotenenţi ai acestora au fost reţinuţi de procurorii DIICOT, care au emis în total 29 de ordonanţe de reţinere în urma audierilor începute vineri.

Vasile Balint, zis Sile Cămătaru, şi Ion Balint, zis Nuţu Cămătaru, au fost reţinuţi de procurorii DIICOT. Cei 29 de reţinuţi au fost duşi la Tribunalul Bucureşti, unde DIICOT a propus arestarea preventivă a lor. Anchetatorii au făcut 115 percheziţii vineri, în urma cărora mai multe persoane au fost ridicate şi aduse la audieri. Potrivit Mediafax, surse judiciare spun că printre persoanele ridicate se află şi un consilier al sectorului 4 Bucureşti, Florin Puiu, nume ce a fost vehiculat în ancheta referitoare la primarii din Ilfov şi Jilava, arestaţi mai multe luni pentru fapte de corupţie.


Percheziţii în 115 locaţii

În cazul pentru care vineri, 22 februarie 2013, anchetatorii au descins în 115 locaţii, sunt cercetate 67 de persoane, acuzate de constituire a unui grup infracţional organizat, tentativă de omor calificat şi deosebit de grav, lipsire de libertate, şantaj, nerespectarea regimului armelor si muniţiilor, operaţiuni fără drept cu dispozitive interzise, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea gravă a ordinii şi liniştii publice.

Citeşte şi :


Sile şi Nuţu Cămătaru, luaţi pe sus de procurorii DIICOT

Ultimele Stiri
abonare newsletter