Actualitate

Emilian Roşca, ÎNLOCUIT de la CONDUCEREA Inspectoratului Teritorial de Muncă Cluj

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/22/emilian-rosca.jpg" border="0" style="border: 0px none; float: left; margin: 2px 5px;" />Şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă Cluj, Emilian Roşca, a fost schimbat de la conducerea instituţiei, el urmând să ocupe postul de inspector şef adjunct. Potrivit reprezentanţilor ITM Cluj, Roşca e cel care a făcut o cerere de mutare dintr-un post superior într-unul inferior. </strong></p>

“La acest moment va fi o perioadă de interimat după care se va organiza un concurs pentru ocuparea postului de inspector şef. Nu ştim la această oră cine va asigura interimatul instituţiei, actele stau nesemnate, nu ştim nimic. Emilian Roşca şi-a făcut cerere de mutare din postul de inspector şef în postul de inspector şef adjunct. Cererea i-a fost aprobată prin ordinul ministrului”, au precizat pentru Monitorul de Cluj reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Cluj.


Emilian Roşca a condus Inspectoratul Teritorial de Muncă Cluj încă din luna mai 2009, el câştigând acest post în urma unui concurs la care a fost singurul candidat. Roşca a fost susţinut şi propus de PDL pentru şefia ITM Cluj.

abonare newsletter