Actualitate

FOTO: ACCIDENT în STAŢIA DE AUTOBUZ de pe Memorandumului: o FEMEIE a fost LOVITA DIN PLIN de un autoturism

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/22/accident memo1.jpg" border="0" width="450" height="257" style="float: left; margin: 2px 5px;" />O femeie a fost rănită uşor vineri la prânz în staţia de autobuz de pe strada Memorandumului după ce s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii. Femeia a fost lovită de un autoturism care circula regulamentar. La faţa locului au sosit un echipaj SMURD şi o ambulanţă. </strong></p>

 


Din fericire, impactul nu a fost foarte puternic, victima reuşind să se ridice în picioare. Medicii sosiţi la faţa locului au urcat-o în ambulanţă şi au transportat-o la Unitatea de Primire a Urgenţelor.

„Un pieton care a traversat strada neregulamentar a fost surprins şi accidentat de o şoferiţă. Victima a fost transportată de urgenţă la spital. În continuare efectuăm cercetări pentru a stabili cauzele în care s-a produs accidentul”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj.


Poliţiştii fac apel la pietoni să traverseze strada numai prin locurile marcate corespunzător, având în vedere că pe strada Memorandumului, traficul fiind foarte aglomerat, au loc foarte des accidente de circulaţie după ce pietonii aleg să-şi pună viaţa în pericol şi aleg să traverseze neregulamentar şi la întâmplare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter