Actualitate

ATENŢIE cui îi deschideţi uşa! Doi hoţi spuneau că sunt de la DERATIZARE şi furau BANI din casele clujenilor

<p><strong>Poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Dej şi ai Postului de Poliţie Comunal Panticeu l-au identificat ieri pe  B. CIPRIAN, de 30 ani, din  comuna Apahida, judeţul Cluj şi D. DUMITRU, de 39 ani,  din comuna Căianu, judeţul Cluj, care au furat acum două zile bani din două locuinţe  din comuna  Panticeu,  de unde au sustras suma de 350 de lei şi respectiv 1.700 lei. </strong></p>

 


În urma extinderii cercetărilor, s-a stabilit că cei doi sunt suspecţi în cazul mai multor furturi comise pe raza judeţului Bistriţa-Năsăud. Aceştia se prezentau în faţa părţilor vătămate ca lucrători ai unor societăţi de distribuţie a gazelor naturale, electricitate sau alte servicii precum de la deratizare, de la oficiul de pensii şi solicită prezentarea cuponului de pensie, a contorului de gaz sau de electricitate. După ce intrau în locuinţă, profitau de neatenţia părţii vătămate şi sustrăgeau sume de bani.

În baza probatoriului administrat, a fost începută şi confirmată urmărirea penală faţă de cei doi suspecţi pentru comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu şi furt calificat iar B. Ciprian a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore.

abonare newsletter