Actualitate

Familia lui Matiş le-a interzis medicilor să mai dea informaţii despre starea lui

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/20/02-matis.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Medicii de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj nu mai pot oferi nicio informaţie despre evoluţia stării de sănătate a decanului FSEGA ca urmare a unei solicitări din partea familiei.

Familia lui Dumitru Matiş, decanul Facultăţii de Stiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor (FSEGA) le-a cerut medicilor să păstreze confidenţialitatea în urma unei vizite care a avut loc ieri dimineaţă la Spitalul Judeţean, unde este internat. „Ieri am avut o discuţie în comitetul director şi ni s-a comunicat faptul că familia nu mai este de acord să furnizăm informaţii despre starea pacientului. Există şi o lege care prevede confidenţialitatea datelor despre evoluţia stării de sănătate a pacienţilor”, a explicat Monica Costin, directorul de îngrijiri al Spitalului Judeţean Cluj.


Ultimele informaţii despre starea decanului FSEGA sunt de ieri când pe grupurile de comunicare ale facultăţii circula un mesaj prin care se făcea apel la donare de sânge pentru Dumitru Matiş, starea lui fiind destul de critică.

Decanul FSEGA a încercat să se sinucidă sâmbătă dimineaţa, aruncându-se de la 7 metri înălţime, de pe o clădire. Sâmbătă noaptea acesta a suferit un infarct, starea lui agravându-se.



Citeşte şi:


Studenţii clujeni DONEAZĂ sânge pentru decanul FSEGA, Dumitru Matiş

Dumitru Matiş, decanul FSEGA Cluj, la a doua tentativă de sinucidere


Decanul de la FSEGA, Dumitru Matiş, a suferit un INFARCT

Decanul FSEGA, Dumitru Matiş, ar putea fi supus unei operaţii



Ultimele Stiri
abonare newsletter