Actualitate

Corpul unui deputat rus, găsit într-un butoi umplut cu ciment

<p><strong>Cadavrul unui deputat rus, răpit la mijlocul lui februarie, a fost găsit într-un sat, în apropiere de Moscova, într-un butoi umplut cu ciment, a anunţat luni Comitetul rus de anchetă într-un comunicat.

"Cadavrul lui Mihail Pahomov, deputat în cadrul Consiliului legislativ al oraşului Lipeţk (situat la 438 de kilometri sud de Moscova), a fost descoperit în subsolul unui garaj privat, într-un butoi de metal umplut cu ciment", în satul Obuhovo, situat la aproximativ 30 de kilometri de Moscova, a precizat Comitetul de anchetă.


Anchetatorii au conchis că este vorba despre "o moarte violentă", potrivit aceleiaşi surse.

Pahomov, în vârstă de 37 de ani, a dispărut pe 12 februarie la Lipeţk, iar poliţia a deschis imediat o anchetă pentru răpire şi omor.


Ministerul rus de Interne a anunţat luni că a arestat 11 persoane suspectate de comiterea acestei crime, precum şi pe presupusul comanditar, un moscovit în vârstă de 40 de ani.

La rândul său, Comitetul de anchetă a anunţat că l-a inculpat pe un fost ministru însărcinat cu probleme legate de Locuinţe şi Utilităţi în regiunea Moscova, Evgheni Haritonov, pentru că a comandat răpirea deputatului Pahomov.


Motivele suspectului nu au fost precizate.

 

abonare newsletter