Actualitate

Alexandru Mureşan, eliberat de la şefia IPJ Cluj şi mutat şef la Rutieră

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/18/muresan.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Adjunctul șefului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj, comisarul șef Alexandru Mureșan, a fost eliberat din funcție şi mutat în funcţia de şef al Serviciului Rutier din IPJ Cluj.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Cluj, Anca Sidonia Bolba, eliberarea din funcţie de adjunct al şefului IPJ Cluj a fost făcută cu acordul său.

Alexandru Mureșan a fost debarcat de la conducerea IPJ Cluj şi numit şef la Poliţia Rutieră, deşi acel post a fost ocupat prin concurs, în 2012, de Marius Stupar. Potrivit unor surse din poliţie, Stupar a fost mutat la Poliţia Autostrăzilor.


„Cu data de 14 februarie, prin dispoziţie a inspectorului general al Poliţiei Române, comisar-şef de poliţie Mureşan Alexandru a fost eliberat, cu acordul său, din funcţia de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj. Cu aceeaşi dată, acesta a fost numit în funcţia de şef al Serviciului Rutier din I.P.J. Cluj, ca urmare a vacantării acestui post”, a precizat Bolba.

abonare newsletter