Actualitate

INCREDIBIL: Doi hoţi de fier vechi au încercat să taie CONDUCTA DE APĂ a magistralei Turda - Câmpia Turzii

<p><strong>Reprezentanţii Companiei de Apă Arieş au fost sesizaţi că s-a încercat tăierea conductei de alimentare cu apă a municipiului Câmpia Turzii, de la sursa Poiana.</strong>

Alerta a fost dată de paznicul care a sesizat că două persoane cercetau terenul în zonă. Când s-a apropiat, a constatat că erau decopertaţi circa 10 metri liniari de conductă, peste care era pus stufăriş, pentru a se masca "lucrarea". Conducta era secţionată şi chiar s-a luat o porţiune din ea.

Diana Bănete, reprezentantul pentru Relaţii Publice al companiei, a declarat că din cauza acestor acţiuni ale unor persoane care, deocamdată, au rămas neidentificate, reprezentanţii companiei au decis sporirea pazei în zonele cu probleme.


”Sperăm să nu mai avem evenimente de acest fel pentru că este periclitată atât reţeaua de alimentare cu apă cât şi siguranţa paznicilor noştri de la sursa Poiana”. După acoperirea conductei, vom întări paza din zonă şi facem un apel la toţi cetăţenii să se gândească la faptul că un astfel de gest pune în pericol inclusiv sănătatea cetăţenilor beneficiari ai serviciului de alimentare cu apă potabilă”, a mai declarat Diana Bănete.

 


Laurenţiu Turcu, şef Departament Strategie - Dezvoltare - Investiţii, a declarat că e vorba de conducta de alimentare cu apă a magistralei Turda - Câmpia Turzii.

 

abonare newsletter