Actualitate

UPDATE ACCIDENT rutier în JUCU, la kilometrul 17

<p><strong>Un accident rutier, posibil soldat cu 5 victime, a avut loc în această dimineață în localitatea Jucu, la kilometrul 17.  Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Situații de Urgență (ISU) Cluj în acest moment se intervine cu două autospeciale și un SMURD. </strong></p>

UPDATE 11:25

În accident au fost implicate două autoturisme, una dintre mașini intrând ușor pe contra sens. Cinci persoane au fost rănite dintre care două au suferit răni mai severe iar trei victime au fost rănite mai ușor. Până în acest moment nu a fost înregistrat niciun deces.


UPDATE 12:37

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, Andrei Greblă, a declarat, duminică, că la locul accidentului au fost trimise două maşini de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. "Au fost cinci persoane rănite, din care două grav şi trei uşor, în urma unui accident rutier care a avut loc în comuna Jucu, victimele fiind transportate la spital. ISU Cluj a intervenit la locul accidentului cu două maşini de descarcerare şi o ambulanţă SMURD", a spus Greblă.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, Anca Bolba, a declarat, duminică, la rândul său, că în accident au fost implicate două autoturisme, iar în urma impactului, unul a ajuns în şanţ. "Din primele cercetări rezultă că şoferul unui autoturism care se deplasa dinspre Cluj-Napoca spre Gherla s-a oprit pentru a efectua un viraj la stânga dar nu s-a încadrat regulamentar pe banda de mers şi a intrat puţin pe contrasens, maşina fiind lovită de un autoturism care circula dinspre Gherla spre Cluj-Napoca", a spus Bolba. Traficul rutier a fost blocat pe o bandă de circulaţie aproape o oră.

Ultimele Stiri
abonare newsletter