Actualitate

Gigi Becali s-a întors în România: Inima mea e frântă

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/15/gigi becali.jpg" border="0" width="450" height="320" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri, la sosirea în România, după ce a urmărit la Amsterdam meciul Ajax - Steaua, din Liga Europa, că nu va mai vorbi cu presa sportivă decât o dată pe săptămână şi atunci doar în cadrul organizat la reşedinţa sa din Aleea Alexandru. </strong></p>

 


Becali s-a arătat deranjat de modul în care a fost reflectată în presă condamnarea sa la trei ani de închisoare cu suspendare pentru sechestrare de persoane.

"Vreau să rămână bine stabilit un lucru. Până acum am făcut numai ce am vrut eu şi ce a vrut presa, aşa am trăit eu. De acum încolo eu o să trăiesc cum îi place familiei mele, astfel că o să fac aşa: în ceea ce priveşte fotbalul, o să vorbim o dată pe săptămână, la palat, în ceea ce priveşte politica, o să vorbim când vreţi voi, dar numai la Parlament", a spus Becali, pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă".


Gigi Becali a afirmat că va contesta atât la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, cât şi la Curtea Constituţională condamnarea sa la trei ani de închisoare cu suspendare.

"În ceea ce priveşte justiţia şi dreptatea mea, de fapt dreptatea în România, care trebuie să fie garantată de Constituţie, o să vorbesc la CEDO şi aici e vorba de neconvenţionalitate, încălcarea convenţiei pentru drepturile omului în ceea ce priveşte competenţa completului de cinci jucători în materie penală, care încalcă convenţia drepturilor omului, iar la Curtea Constituţională neconstuţionalitatea legii care prevede competenţele completului de cinci judecători în materie penală. Completul celor cinci judecătorii, prin lege, este neconstituţional, aşa că o să vedeţi că o să câştig şi la CEDO şi la Curtea Constituţională. Acum, şi domnul Zăgrean, şi doamna Aspazia Cojocaru au posibilitatea să demonstreze că judecă cinstit, asta doar dacă nu vine între timp doamna Stanciu la Curtea Constituţională, dar ea o să fie incompatibilă, pentru că nu are cum să dea o decizie împotriva a ceea ce a hotărât. Milostenia fără smerenie e zero, smerenia fără milostenie se poate mântui. Vreau să devin mai smerit, v-am pupat. Ce s-a întâmplat e posibil să fie bine pentru viaţa mea, pentru sufletul meu, pentru viaţa mea de apoi, dar pentru aici inima mea e frântă. La revedere", a completat Becali.


Gigi Becali a fost condamnat, luni, definitiv, de completul de cinci judecători al instanţei supreme la trei ani de închisoare cu suspendare pentru sechestrarea celor care i-au furat limuzina, pedepse similare fiind dispuse şi în cazul gărzilor sale de corp.

Instanţa a dispus suspendarea executării pedepsei de trei ani de închisoare în cazul lui Gigi Becali pe o perioadă de opt ani, timp în care acesta va trebui să respecte mai multe obligaţii ce îi vor fi impuse de serviciul de probaţiune din zona domiciliului său.


 


Citeşte şi:


 

Becali a demisionat din PNL

BREAKING NEWS: Becali CONDAMNAT la trei ani de ÎNCHISOARE cu suspendare

DNA: Inculpaţii din DOSARUL TRANSFERURILOR au început să-şi ÎNSTRĂINEZE averile şi să bage cluburile în INSOLVENŢĂ

ÎCCJ începe azi judecarea recursului în DOSARUL TRANSFERURILOR din fotbal

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter