Actualitate

Băsescu, întrebat despre ce a discutat cu Boc la Primărie: de-ale Primăriei

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/14/traian basescu emil boc m 1.jpg" border="0" width="450" height="257" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Preşedintele Traian Băsescu a declarat că a discutat, joi, cu Emil Boc, la Primăria Cluj-Napoca, teme "de-ale Primăriei" şi despre faptul că municipiul a fost desemnat Capitală Europeană a Tineretului în 2015.</strong></p>

Întrebat de jurnalişti ce a discutat cu Emil Boc la întâlnirea avută la Primăria Cluj-Napoca, şeful statului a răspuns că a discutat despre faptul că municipiul a fost desemnat Capitală Europeană a Tineretului în 2015.

"Am discutat de-ale Primăriei, mi-a spus de 2015, de Capitală Europeană a Tineretului şi este clar că trebuie sprijinit Clujul să fie un succes, la fel cum sper să fie FOTE acum. FOTE, care începe duminică, a fost finanţat de premierul Emil Boc şi pus în operă de Elena Udrea. Asta e viaţa, ştii, cu patinoarele, cu pârtiile, cu telegondolele", a spus Traian Băsescu.


După această întâlnire, şeful statului a plecat împreună cu Emil Boc la restaurantul unui hotel de cinci stele din municipiu pentru a mânca. Alături de ei se mai află preşedintele PDL Cluj, Daniel Buda, vicepreşedintele PDL Alin Tişe, fostul prefect de Cluj Florin Stamatian.


Citeşte şi:
VIDEO: Băsescu a sosit la Cluj! VEZI ce declaraţii a făcut


Băsescu nu îi susţine pe Blaga şi pe Udrea, ci pe Emil Boc - VEZI VIDEO

Băsescu: PDL nu are acum un candidat la prezidenţiale


Băsescu: E nevoie de un PDL revitalizat

Traian Băsescu despre fostul stareţ Serafim Man: Lăsaţi-l acolo unde e, în sufletul meu


Băsescu: E boală grea regionalizarea, deocamdată sunt doar POVEŞTI


abonare newsletter