Actualitate

VIDEO: Băsescu a sosit la Cluj! VEZI ce declaraţii a făcut

<p><img src="documente/stories/2013/02_februarie/15/basescu.jpg" border="0" style="border: 0px none; float: left; margin: 2px 5px;" /></p> <p><strong>În urmă cu câteva minute, preşedintele Traian Băsescu a ajuns la Primăria Cluj-Napoca. A fost întâmpinat de primarul</strong><strong> Emil Boc şi înainte de a intra la discuţii cu fostul premier a făcut câteva scurte declaraţii presei. </strong></p>

Preşedintele a spus că nu este vorba despre o vizită oficială şi a precizat că „dacă tot am fost la Rohia, am zis să vin şi la Cluj”. Traian Băsescu s-a declarat mulţumit de drumul până la Cluj-Napoca, subliniind că drumul este bun şi reabilitat.


Întrebat de relaţia sa cu fostul prim-ministru, preşedintele României a afirmat despre Boc că a reuşit un lucru extraordinar prin câştigarea mandatului de primar al municipiului Cluj-Napoca, în perioada în care PDL nu era foarte iubit în Capitală. „Când şi eu şi Elena Udrea eram bătuţi cu pietre la Bucureşti, el a venit la Cluj şi a câştigat mandatul de primar. A fost un lucru extraordinar pentru mine”, a declarat Traian Băsescu.

De asemenea, în ceea ce priveşte bugetul pe care UE l-a alocat României, preşedintele Traian Băsescu a mai afirmat că speră ca premierul Victor Ponta să folosească aceste fonduri. „Eu mă rog la Dumnezeu ca premierul să cheltuiască banii pe care eu i-am adus şi, dacă reuşeşte, înseamnă că a făcut şi el o treabă bună. Dar, până una alta, el îi are de mişcat pe aceştia (n.r. banii) care sunt îngheţaţi de când a venit la guvernare”.


Vă reamintim, în ultima săptămână, între premierul Victor Ponta şi preşedintele Traian Băsescu au existat discuţii pe tema bugetului alocat de  UE.

Vom reveni cu amănunte după încheierea întâlnirii dintre preşedintele României şi primarul Cluj-Napoca.


Ultimele Stiri
abonare newsletter