Actualitate

GHINION: S-au chinuit să taie cu ferăstrăul şine de cale ferată, dar au fost prinşi de Poliţie când le transportau

<p><strong>Ziua de 13 februarie le-a purtat ghinion unor hoţi de şine de cale ferată din comuna Mihai Viteazu. Aceştia au fost prinşi de poliţişti chiar în timp ce transportau „marfa” cu o căruţă.

Ieri, la ora 09.30, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Mihai Viteazu i-au prins în flagrant pe Florin V. de 28 ani, din  Mihai Viteazu şi pe Adrian M. de 39 ani, din Bădeni în timp ce transportau, într-o căruţă, nouă bucăţi de şină de cale ferată cu lungimea de aproximativ 3 metri. Cei doi hoţi mai aveau în căruţă şi un sac cu mai multe şuruburi metrice pentru fixarea şinei de cale ferată şi o altă plasă în care se aflau mai multe chei tubulare mecanice, două ferăstraie pentru tăiat metale, pânze pentru ferăstrău şi un levier din fier.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj, şinele au fost sustrase din localitatea Corneşti, comuna Mihai Viteazu, în zona numită Podul de Fier, unde cu ajutorul cheilor suspecţii au desfăcut şuruburile care fixau şina de cale ferată şi au tăiat-o în bucăţi de aproximativ 3 metri, intenţia acestora fiind de a le valorifica la un centru de colectare a fierului vechi. Suspecţii sunt cercetaţi penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

abonare newsletter