Actualitate

DNA CONTESTĂ DECIZIA DE ELIBERARE A LUI ADRIAN NĂSTASE

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/12/adrian-nastase.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a declarat recurs în privinţa deciziei Judecătoriei Sectorului 4 prin care a fost admisă cererea lui Adrian Năstase de eliberare înainte de termen, acesta urmând să fie judecat de Tribunalul Bucureşti. </strong></p>

Până la judecarea recursului, fostul premier rămâne în detenţie. Dacă Tribunalul va menţine decizia Judecătoriei Sectorului 4, el va fi pus în libertate.


Judecătoria Sectorului 4 a admis, marţi, cererea lui Adrian Năstase de eliberare înainte de termen, însă decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu recurs la Tribunalul Bucureşti.

La judecarea cererii de eliberare înainte de termen, procurorul de şedinţă a solicitat instanţei Judecătoriei Sectorului 4 Bucureşti respingerea acesteia, învocând faptul că deţinutul nu a dovedit o atitudine de îndreptare, întrucât a continuat să facă afirmaţii la adresa judecătorilor care l-au condamnat la doi ani de închisoare în dosarul "Trofeul calităţii" referitor la sponsorizarea campaniei sale electorale din 2004.


 


Citeşte şi:


 

ADRIAN NĂSTASE POATE FI ELIBERAT


 


 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter