Actualitate

Un clujean, prins cu un CUȚIT la un meci de baschet

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/12/cutit-jaf.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Sâmbătă, 9 februarie, agenţii de securitate  împreună cu jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj care asigurau măsurile de ordine publică la partida de baschet masculin dintre echipele „U” Mobitelco – C.S. „Gaz Metan” Mediaş au depistat un bărbat care a încercat să pătrundă cu un cuţit (lungime 22 de cm) în incinta Sălii Sporturilor Horia Demian din municipiul  Cluj – Napoca.</strong>

Horaţiu D., în vârstă de 46 de ani, cu domiciliul în municipiul Cluj-Napoca, le-a declarat jandarmilor că îl poartă asupra sa pentru uz personal.

„Având în vedere cele constatate, jandarmii au procedat la întocmirea actelor premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de port sau încercarea de a introduce în incinta arenei sportive a cuţit, pumnal, şiş, box, castet sau alte asemenea obiecte fabricate anume pentru tăiere, împungere ori lovire. Dosarul cu actele premergătoare a fost  înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca”, a precizat Mariana Tecar, purtător de cuvânt la IJJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter