Actualitate

Sistem electronic de cumpărare a biletelor pentru spectacolele Teatrului Naţional din Cluj

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/12/teatrul national cluj.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Biletele pentru spectacolele Teatrului Naţional din Cluj-Napoca pot fi achiziţionate începând de marţi şi on-line, ca urmare a punerii în funcţiune a unui sistem electronic de vânzare, pentru toate reprezentaţiile.</strong></p>

 

Iubitorii de teatru au la dispoziţie platforma www.biletmaster.ro şi pot alege să imprime biletul sau să îl transfere pe un smartphone, pentru a fi validat la intrarea în sala de spectacol.


În acelaşi timp, publicul poate achiziţiona bilete personalizate printr-un design deja cunoscut, la Agenţia Teatrală.

Înainte de începerea reprezentaţiei, biletele nu se vor mai putea procura din foaierul Teatrului, ci doar de la Agenţia Teatrală, care va fi deschisă până la ora 19.00, ora începerii spectacolelor.


Preţurile biletelor pentru spectacolele Teatrului Naţional clujean nu au fost modificate. Spectatorii care cumpără bilete prin sistemul on-line achită o sumă identică celei încasate de Agenţie.

Marţi, la Teatrul Naţional se joacă „Războiul clovnilor”, în regia şi scenariul semnate de Eli Simon, iar miercuri, în Studioul Euphorion, piesa „Declaraţie” de Tudor Muşatescu, un one-woman show cu actriţa Elena Ivanca, care interpretează patru personaje feminine.

Ultimele Stiri
abonare newsletter