Actualitate

ÎNŞELĂCIUNE: Cinci clujeni au luat, cu acte false, MARFĂ din magazine de peste UN MILIARD - VIDEO

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/12/supermarket_rear_case_isles.jpg" border="0" width="450" height="257" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Cluj au depistat şi identificat cinci bărbaţi, suspectaţi de comiterea infracţiunii de înşelăciune.</strong></p>

În perioada septembrie- noiembrie 2012 suspecţii i-au indus în eroare pe reprezentanţii pe anjajaţii unor societăţi comerciale din domeniile construcţii şi amenajări interioare creând un prejudiciu estimat la suma de 120.955 lei.

Aceştia, utilizând documente de identitate falsificate, se prezentau la unităţile prejudiciate iar pentru a determina agenţii economici să le livreze marfa, înmânau instrumente de plată fără acoperire, în scopul însuşirii pe nedrept a bunurilor comandate. Aceste materiale erau ulterior valorificate sub preţul de achiziţie.


Arpad K. de 39 ani,  Gustav V. de 45 ani, Attila B. de 30 ani, Jozsef T. de 43 ani sunt cercetaţi în stare de reţinere urmând a fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă iar Gabriel C. de 27 ani este cercetat în stare de libertate.

Ultimele Stiri
abonare newsletter