Actualitate

O clujeancă şi fiul ei, DISPĂRUŢI fără urmă de NOUĂ LUNI

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/12/image1.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" /> O femeie de 38 ani a dispărut din localitatea Boian, judeţul Cluj împreună cu fiul său în vârstă de 8 ani, de la domiciliu în cursul lunii mai 2012.</strong>

Poliţia municipiului Câmpia-Turzii a fost sesizată în data de 17 decembrie cu privire la faptul că IONAŞ FELICIAN SEBASTIAN de 8 ani, a plecat voluntar de la domiciliul din localitatea Boian, împreună cu mama lui, GABOR ANNAMARIA de 38 ani, şi nu  s-a mai întors. Din declaraţiile tatălui minorului dispărut reiese că aceştia au plecat în cursul lunii mai 2012.

Semnalmentele copilului sunt: 1,15 m înălţime, greutatea 25 kg, păr blond, ochi albaştri, constituţie atletică, accent vorbire sâsâit, având o cicatrice în formă de tăietură în exteriorul arcadei ochiului drept.


Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112!


 

abonare newsletter