Actualitate

TROTUARE ca după RĂZBOI pe Calea Turzii

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/12/caleaturziim4.jpg" border="0" width="387" height="257" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Trotuarele de pe Calea Turzii fie lipsesc cu desăvârşire, fie doar mai păstrează câte o urmă de asfalt, fie sunt atât de înguste încât abia încape un singur pieton.</strong></p>

 

Problema stării foarte proaste în care se află trotuarele de pe Calea Turzii a fost semnalată de nenumărate ori, în ultimii ani, de clujenii care locuiesc în zona respectivă. Autorităţile locale nu au găsit încă fondurile necesare pentru modernizarea şi reabilitarea acestei străzi. „Vă rog să îmi spuneţi când aveţi în plan să puneţi trotuare pe Calea Turzii până la ultimul sens giratoriu către Turda şi să fie curăţată şi această zonă de mizeriile care se află pe această stradă de la Sigma până la ultimul sens giratoriu către Turda? Sunt mulţi oameni care locuiesc în zonă şi circulă zilnic pe acolo şi sunt nevoiţi să meargă pe carosabil pentru că pe partea dreaptă a drumului nu există trotuar sau dacă există este într-o stare de deteriorare foarte avansată şi nu se poate circula pe el”, spune Loredana.


Anul acesta va începe modernizarea

Reprezentanţii Biroului Mass-Media din cadrul Primăriei Cluj-Napoca au declarat că, cel mai probabil, anul acesta va începe modernizarea şi reabilitarea străzii Calea Turzii şi va fi vizată atât partea carosabilă cât şi trotuarele. „În programele noastre viitoare de modernizare urmează să intervenim pe Calea Turzii, atât pe carosabil, cât şi pe trotuare pentru ca circulaţia pietonală să se desfăşoare în condiţii mai bune. În acest sens s-a întocmit deja un studiu de fezabilitate şi documentaţia tehnico-economică, urmând să se demareze execuţia în urma asigurării cu resurse financiare bugetare pentru aceste tipuri de lucrări”, au declarat reprezentanţii Biroului Mass-Media.

Până la modernizare, locuitorii din zonă nu pot decât să spere că în bugetul pe anul acesta va fi cuprinsă şi reabilitarea străzii Calea Turzii.


Ultimele Stiri
abonare newsletter